WAT DOET HJD

HJD Transportservice is een transportbedrijf en beschikt over een ruim inzetbaar transportmiddel. Dit is een Volvo FH 5400 vrachtauto met een HMF 70 t/m autolaadkraan met een gieklengte van 21 meter. Gewichten van 1500 kg kunnen we op de volledige lengte nog wegzetten, en tot 12.500 kg mits het direct naast de vrachtauto is. Door de brede inzetbaarheid van dit voertuig ben ik in staat om voor u niet alleen aan- en afvoer van goederen te regelen maar u vooral de service-mogelijkheid te bieden deze goederen te plaatsen op de locatie waar de klant deze wenst te ontvangen.

Uiteraard ben ik realistisch en kan niet tot het onmogelijke alles realiseren, maar de kracht van mijn onderneming zit hem in het feit dat op voorhand het onmogelijke niet bestaat. HJD Transportservice komt daar waar andere transportbedrijven afhaken.

De vormen van transport zijn zowel breedte als lengte transport, machinevervoer en vele vormen van unieke hijswerkzaamheden, zoals het opzetten van constructies en (ver)plaatsen van machines.

Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren binnen de huidige wet- en regelgeving en milieueisen maken we gebruik van een Euro 6 milieuvriendelijke vrachtauto en een fluisterstille kraan.

HJD Transportservice is daarnaast in het bezit van de benodigde vergunningen en certificaten om bovenstaande werkzaamheden verantwoord en conform de daarvoor vereiste veiligheidseisen uit te voeren. Ik heb het certificaat voor verticaal transport, het zogeheten hijsbewijs. (TCVT-verticaal transport)

Zo ben ik in het bezit van een VIHB-vergunning voor het vervoer, verhandelen en bemiddelen van afvalstoffen.

Tevens kan ik voor u het transport uitvoeren van gevaarlijke stukgoedgoederen die onder ADR-transport vallen. Ik ben gecertificeerd voor de Klasse 1 tot 9.

Ook kunnen we voor u het transport van transportmiddelen uitvoeren, hierbij moet u denken aan heftrucks, reachtrucks en dergelijk. Ook hiervoor zijn we gecertificeerd.

En uiteraard zijn we voorzien van een volledige VCA-diploma om werkzaamheden uit te kunnen voeren in bijvoorbeeld de bouw of petro- en chemische industrie.

Alle transportwerkzaamheden vallen onder de algemene vervoerscondities (AVC en CMR condities). Deze staan vermeld op de website, bij de kamer van koophandel en zijn op te vragen via info@hjdtransportservice.nl

HJD Transportservice staat voor u klaar om uw transport en hijswerken uit te voeren.

Hello!